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event  

마스터클래스:
음식 문화의 탐구자 트레버 그레이엄

트레버 그레이엄 감독은 호주에서 30년 이상 감독, 프로듀서, 작가로 활동하며 다양한 작품을 만들어 왔다. 올해 신설된 마스터클래스에서는 이스라엘, 레바논, 팔레스타인 간의 후무스 원조 논쟁과 오랜 갈등에도 불구하고 서로 닮은 문화적 일면을 돌아보게 하는 <후무스 이야기>, 프랑스 레지스탕스를 위해 활동했던 아버지의 삶을 되짚어 보는 아들의 여정을 담은 <무슈 마요네즈>, 가장 최근작인 <셰프 안토니오의 혁명을 위한 레시피> 등 음식을 소재로 문화, 역사, 정체성 및 사회적 변화를 이야기하는 다큐멘터리를 지속적으로 연출, 제작해 온 트레버 그레이엄 감독의 영화세계를 탐구하는 시간이 마련된다. (감독 온라인 연결 진행)
- 관련 영화 3편 온라인 관람 가능

  • 일시11월 20일 (토) 18:10 ~19:10
  • 장소아트나인 0관
  • 게스트트레버 그레이엄 감독 (온라인 연결)
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Master Class:
Trevor Graham, Exploring Food Culture Connection

Trevor Graham has worked as a writer, producer, and director in the Australian film industry for over 30 years. Among the long list of his outstanding work as a filmmaker, this masterclass will focus on his documentaries exploring food culture in relation to themes such as cultural identity and conflict (Make Humus Not War), family and world history (Monsieur Mayonnaise) and making social changes (Chef Antonio’s Recipes for Revolution). It will be a great opportunity to explore the director’s film universe and discover a broad spectrum of food-related storytelling.
- Related films are available to watch online.

  • DateNov. 20 (Sat) 18:10~19:10
  • VenueARTNINE Theater 0
  • Guest Trevor Graham, Director (Zoom Talk)
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