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서울국제음식영화제, SIFFF  
기본 정보
오?! 미쉐린 스타 2: 북유럽의 자연에서
Michelin Stars II: Nordic By Nature
특별전 2021: 음식문화의 탐구자들 In Focus 2021: Exploring Food Culture Connection
Director 라스무스 디네센 Rasmus Dinesen
기본정보 Denmark, Spain | 2021 | 65’ | Documentary
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관람하기Screening Schedule

오프라인 Offline Screening Schedule
상영일자 Date 상영시간 Time 상영극장 Venue 등급Rating 언어Language 예매 Ticketing
11/22 (Mon) 16:30 아트나인 Artnine 12 NE 예매하기


온라인 Online Screening Schedule
제목 Title 러닝타임 Running Time 등급Rating 언어 Language 관람하기 Watch
오?! 미쉐린 스타 2: 북유럽의 자연에서 Michelin Stars II: Nordic By Nature 65' 12 NE 관람하기

시놉시스Synopsis

페로 제도는 흥미로운 토산품과 북유럽의 역사, 설화, 안개와 발효를 표현하는 수많은 단어, 번창하는 해산물 산업과 멋진 폭포, 독특한 인물들과 원주민의 언어, 그리고 진주 같은 미식 공간인 ‘콕스’(KOKS)가 있는 오래된 소우주 같은 곳이다. 세상의 끝이라고 할 수 있는 페로 제도에서 어떻게 KOKS 같은 일류 레스토랑을 운영할 수 있을까? 주변 500 평방 마일 안의 농산물로 만들어진 음식만을 제공하는 KOKS에서 식사하기 위해 팬데믹 이전까지 사람들은 먼 길을 마다 않고 찾아왔다. 바람이 불고, 습하고, 흐리고, 춥고, 일년 내내 거의 얼어 붙어 있으며, 여름에는 항상 빛이 비추지만 겨우내 칠흑같이 어두운 페로 제도에 위치한 이곳에 말이다. <오?! 미쉐린 스타 2: 북유럽의 자연에서>는 젊은 페로인 요리사 포울 안드리아스 시스카의 시적인 정신 세계를 파고들면서, 세상에서 가장 외딴 곳에서 만나는 파인다이닝의 경험과 그 토대가 되는 전통, 역사 그리고 독특하고 오래된 관습을 탐색한다.

The Faroe Islands are an ancient microcosmos of exciting products, Nordic history, tales, 37 words for fog and even more for fermentation, a thriving seafood industry, ravishing waterfalls, eccentric personalities, a native tongue and the culinary pearl: KOKS.

How is it possible to run a top restaurant like this at the end of the world? The world before COVID-19 took immense detours to dine at this restaurant, which cuisine is based on just 500 square miles of produce in a terrain that is rugged, and where the climate is subpolar - windy, wet, cloudy, and cool, temperatures average above freezing throughout the year, with an everlasting light in the summer, but a scorching darkness all through winter. In "Nordic by Nature" we dive into the poetic mind of a Faroese chef, and seek to find the traditions, history and distinctive ancient practices that lie beneath the most remote fine dining experience in the world.



감독Director

라스무스 디네센 Rasmus Dinesen

티베트 첫 축구 국가대표팀에 관한 다큐멘터리 <The Forbidden Team>는 그의 첫 장편 다큐멘터리다. 덴마크 최고 셰프로 꼽히는 라스무스 코포드의 Bocuse d ’Or championship 우승 과정을 담은 장편 다큐멘터리 <The World’ s Finest Chef>(2011)를 연출했다. 2015년에는 미쉐린 스타를 받은 레스토랑 스타 셰프들을 담은 TV 다큐멘터리 시리즈를 연출했고, 덴마크의 전설적인 재즈 베이시스트 휴고 라스무센에 대한 장편 다큐멘터리 <Hugo on the Bass>(2016)를 연출했다. 뮤직비디오와 상업영화 제작과 연출도 한다. 그의 전작 <오!? 미쉐린 스타>(2017)는 2019년 서울국제음식영화제에서 상영됐다.

Ramus Dinesen made his first feature-length documentary in 2003: <Det forbudte landshold> (<The Forbidden Team>), about the first Tibetan national football team. In 2011 he turned to the victory of Danish chef Rasmus Kofoed – today distinguished with three stars – at the Bocuse d’Or championship to film <Verdens bedste kok> (<World’s Finest Chef>, 2011). In 2015 he directed the documentary TV series <Star Chefs> on Michelin-starred restaurants and in 2016 he released <Hugo on the Bass> about jazz legend Hugo Rasmussen. He also directs and produces music videos and commercial films. His previous documentary <Michelin Stars – Tales from the Kitchen> (2017) was shown at the 5th Seoul Int’l Food Film Festival.

제작진

제작진설명
Director 라스무스 디네센 Rasmus Dinesen
Cast Poul Andrias Ziska
Producer Jesper Jarl Becker, Kristian Brask Thomsen
Cinematography Rasmus Dinesen, Jesper Jarl Becker
Editing Klaus Heinecke, Martin M. Schmidt
Music Nikolaj Torp Larsen
Sound Bjørn Vidø
Production Sweet & Savoury Film Company, Bon Vivant Communications
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