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서울국제음식영화제, SIFFF  
기본 정보
셰프 안토니오의 혁명을 위한 레시피
Chef Antonio's Recipes for Revolution
특별전 2021: 음식문화의 탐구자들 In Focus 2021: Exploring Food Culture Connection
Director 트레버 그레이엄 Trevor Graham
기본정보 Australia, Italy | 2020 | 98’ | Documentary
수량 수량증가수량감소

관람하기Screening Schedule

오프라인 Offline Screening Schedule
상영일자 Date 상영시간 Time 상영극장 Venue 등급Rating 언어Language 예매 Ticketing
11/20 (Sat) 16:30 아트나인 Artnine G NE 예매하기


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제목 Title 러닝타임 Running Time 등급Rating 언어 Language 관람하기 Watch
셰프 안토니오의 혁명을 위한 레시피 Chef Antonio's Recipes for Revolution 98' G NE 관람하기

시놉시스Synopsis

요리사 안토니오 데 베네데토는 자신의 맛있는 이탈리아 음식으로 세상을 바꾸는 시도를 하고 있다. 그의 견습생으로는 다운증후군을 가지고 태어난 청년으로 '안토니오처럼' 훌륭한 요리사가 되기를 꿈꾸는 미르코 피라스와 냄비와 팬 사이에서 경력을 쌓는 것을 목표로 하는 야심 찬 웨이트리스 제시카 베르타가 있다. 그들이 함께 일하는 작은 주방은 이 혁명적인 레스토랑이자 호텔인 ‘알베르고 에티코’의 심장부 같은 곳이다. 아스티에 위치한 ‘알베르고 에티코’에서 일하는 직원들은 대부분 다운증후군을 가지고 살아가는 젊은 청년들로 주방 일과 손님 응대법을 배우기 위해 이탈리아 전역에서 이곳을 찾아왔다. 이곳에서 쌓은 경력을 바탕으로 세상에서 자신의 자리를 찾을 수 있기를 바라기 때문이다. 안토니오, 미르코, 제시카를 중심으로 그들의 모습과 이야기를 가까이에서 담아내는 영화는 그들의 삶과 사랑, 꿈과 드라마를 관통하는 여행과도 같다.

Chef Antonio de Benedetto is on a quest, to change the world with his delicious Italian food. His apprentices are Mirko Piras, a young man born with Down syndrome, who dreams of becoming a great chef ‘just like Antonio’ and Jessica Berta, an ambitious waitress who’s also set her sights on a career among the pots and pans. Their tiny kitchen is the beating heart of a revolutionary restaurant and hotel like no other. Both are staffed by young men and women living with Down syndrome who come from across Italy to train and work in hospitality, so they can take their place at the table of life. Chef Antonio’s Recipes for Revolution, is their closely observed story, told in first person by Antonio, Mirko and Jessica. It’s a journey through their lives and loves, dreams and dramas.


감독Director

트레버 그레이엄 Trevor Graham

호주에서 30년 이상 활동해온 감독, 프로듀서, 작가이다. 그의 다큐멘터리들은 호주는 물론 세계 곳곳에서 상영 및 방영됐다. 1997년, 토레스 해협 머레이 섬에서 주거권을 지키기 위해 투쟁에 나선 에디 마보의 다큐멘터리 <Mabo: Life of An Island Man>을 쓰고 연출해 호주영화연구소에서 주는 최우수다큐멘터리상을 수상했다. 2010년 시드니기술대학에서 창조 예술 박사학위를 받았다. 2002년과 2003년에 걸쳐 아넘랜드에 거주하면서 ABC TV 다큐멘터리 <Lonely Boy Richard>를 연출했고, 이 작품은 2004년 AFI 최우수다큐멘터리상 후보에 올랐다. 2012년에 쓰고 연출한 장편 다큐멘터리 <후무스 이야기>는 베를린국제영화제를 포함해 60곳이 넘는 영화제와 음식축제에서 상영됐다. 2016년에 공동 제작, 연출한 <무슈 마요네즈>는 멜버른국제영화제에서 상영되기도 했다. 2020년 이탈리아 북서부에 위치한 아스티에서 3년 동안 촬영한 <셰프 안토니오의 혁명을 위한 레시피>를 완성했다.

Trevor Graham has worked as a writer, producer, and director in the Australian film industry for over 30 years. His documentaries have been screened and broadcast nationally and around the world. In 1997 he directed <Mabo: Life of an Island Man>, a feature film about Indigenous land rights in Australia which won the Australian Film Institute Award for Best Documentary. In 2010 Graham was awarded a Doctorate in Creative Arts from the University of Technology, Sydney. Throughout 2002 and 2003 Graham lived for a year in Arnhem Land where he directed and filmed <Lonely Boy Richard> for ABC TV, was nominated for an AFI Award Best Documentary in 2004. Graham wrote & directed <Make Hummus Not War> in 2012 for the Melbourne International Film Festival’s Premiere Fund. It went on to screen at the Berlin Film Festival’s Culinary Cinema section and over 60 international film and food events. <Monsieur Mayonnaise> is Graham’s ninth film which has screened at the Melbourne International Film Festival. In 2020 Graham completed <Chef Antonio's Recipes for Revolution> which filmed over a 3-year period in Asti, north-west Italy.

제작진

제작진설명
Director 트레버 그레이엄 Trevor Graham
Producer Trevor Graham, Lisa WANG, Alessandro Borrelli
Script Trevor Graham
Cinematography Jenni Meaney, Trevor Graham
Editing Andrew Arestides
Music Cezary Skubiszeski
Sound Trevor Graham
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