상상 속의 만찬 Imaginary Feasts |
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특별전2016: 프랑스의 맛 In Focus2016: Taste of France |
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Director | 안 조르제 Anne GEORGET |
기본정보 | France | 2014 | 70' | Documentary |
수량 | |
상영시간표Screening Schedule
상영코드 | 상영일자 | 상영시간 | 상영극장 | 등급/자막 | 예매 |
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030 | 2016-05-28 | 18:00 | Theater 10 | 12NE | 예매하기 |
039 | 2016-05-30 | 20:40 | Theater 10 | 12NE | 예매하기 |
시놉시스Synopsis
나치 강제 수용소와 구소련의 강제 노동 수용소, 일본의 전쟁 포로수용소에 유배됐던 사람들은 그들만의 조리법을 적어뒀다. 남녀노소, 국적을 불문하고 굶주린 채 죽어 가던 이들이 큰 위험을 무릅쓰고 작은 노트에 수백 가지의 조리법을 써서 남긴 것이다. 이 기록들은 지금껏 본격적인 연구나 출판의 대상이 되지 않았다. 생존의 기록이기도 한 이 조리법들에 얽힌 이야기를 통해 놀라운 저항의 역사를 드러내는 다큐멘터리로, 2015년 베를린국제영화제에서 상영됐다.
In Nazi concentration camps, the Gulag and Japanese war camps, deportees wrote cooking recipes. Hundreds of those recipes were copied in small notebooks by starving human beings of all origins – women, men, young, old, French, Russians, Americans – who took huge risks to write and keep them. Telling about these objects of survival, the film explores a phenomenon of incredible Resistance. Until now, no study or publication had ever been made on them.
감독Director
1962년 생. 미국 컬럼비아대학교에서 저널리즘 석사를 취득했다. 1991년부터 다큐멘터리와 영화작업을 이어오고 있으며, 1999년 <Le virus fantôme>로 파르마과학영화제 그랑프리를 수상하고 여러 영화제의 초청을 받는 등 꾸준한 작업으로 주목 받고 있다.
Born in 1962, got Master in journalism, Columbia University, New York, 1988. Since 1991, Anne GEORGET has made documentaries and films. His works includes Le virus fantôme, which won Grand Prix, Festival du film scientifique de Parme pour in 1999 and showcased his works at other festivals.
제작진
Producer | Valérie Salvy |
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Screenplay | Anne Georget |
Cinematography | Anne Georget |
Editing | Valérie Salvy |
Production | Octobre Productions |